Vg3 Naturbruk (studieforberedende)

naturbruk_vg3

Vg3 Naturbruk er for deg som er interessert i natur og miljø, mennesker og dyr. Denne utdanningen gir deg gode teoretiske kunnskaper innen "grønne" fag som biologi og økologi, og gir store fordeler dersom en ønsker å studere slike fag senere. Er du interessert i dette, bør du velge dette tilbudet.

Programfaget her er Naturforvaltning. I tillegg kan vi tilby valgfrie programfag som Feltarbeid i naturbruk, Biologi 1 eller Biologi 2. 

Alle som velger å gå vg3 Naturbruk eller vg3 Påbygg, har mulighet til å studere videre ved norske og utenlandske universiteter og høgskoler. Her er det mange muligheter!

Vilbli.no er fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring. Her finner du relevant informasjon om Vg3 Naturbruk. 

På nettsidene til Utdanningsdirektoratet finner du læreplaner, beskrivelse av programfagene, kompetansemål, vurdering, formål og struktur. 

Naturbruksfilmen 2015

Øksnevad vgs. Hallvar.

Øksnevad vgs. Daniel.

Øksnevda vgs. Ida.

Øksnevad vgs. Rektor - Velkommen til Øksnevad vgs. 

Del denne artikkelen på:

Vg2 akvakultur, anleggsgartner- og idrettsanleggsfag, fiske og fangst, heste- og hovslagerfag, landbruk og gartnernæring, reindrift, skogbruk eller tilsvarende.

Fellesfag (701 timer)
140  Historie
56  Kroppsøving
140  Matematikk
84  Naturfag
281  Norsk

Felles programfag (140 timer)
140  Naturforvaltning

Valgfrie programfag (140 timer)
Feltarbeid i naturbruk
Biologi 1
Biologi 2 

Torunn Owren Haugan

Dersom du har spørsmål om Vg3 Naturbruk (studieforberedende) eller Vg3 Påbygg til generell studiekompetanse kan du ta kontakt med avdelingsleder Torunn Haugan Owren.
Telefon:
51921817 / 45280732
Epost:
torunn.haugan.owren@skole.rogfk.no