Åpent hus ved Øksnevad vgs

Åpen dag på Øksnevad vgs

Alle som er interessert er velkomne til åpent hus ved Øksnevad vgs mandag 21.januar, kl. 17.00-19.00.

Sted:
Skolens auditorium. Skolen ligger ved Fv44 mellom Sandnes og Kleppe

Her vil du få:

• Informasjon om hvilke utdannelsestilbud Øksnevad vidaregåande skole har innen naturbruk, anleggsfag og tilrettelagt undervisning.
  • Viktig informasjon om det nye utdanningstilbudet i Rogaland, Naturbruk med dyrekunnskap, 3-årig løp
  • Dette er et 3-årig løp som gir full realfagskompetanse, som blant annet kvalifiserer til innsøking på veterinærstudiet.
  • Filmfremvisning og informasjon i auditoriet kl. 17.00 og kl. 18.00
  • Det blir anledning til å stille spørsmål om dette nye studiet, og selvfølgelig alle andre utdanningstilbud som vi tilbyr.
  • Stand med informasjon om skolens ulike tilbud.
  • Omvisning på skolen.

Ta med foreldre/foresatte, en venn, besteforeldre eller andre til en innholdsrik informasjonskveld her på Øksnevad.

Velkommen!